HyvinvointiTimma Guide
Mikä hierontapalvelu vastaa tarpeitasi?
Timma Guide
8.3.2023 | Lukuaika 2min

Mikä hierontapalvelu vastaa tarpeitasi?

Hieronta – mikä ihana tilaisuus nauttia omasta ajasta! Mutta mikä olisi paras hierontapalvelu juuri sinun tarpeisiisi?
✍️ Jenna Timmasta
Mikä hierontapalvelu vastaa tarpeitasi?
Mikä hierontapalvelu vastaa tarpeitasi?
Timma logoTimma logo
Keräsimme kehon (ja mielen) uomiinsa palauttavat hierontapalvelusuosikkimme tähän listaan, jotta sinun ei tarvitse kuin valita itsellesi parhaiten sopiva vaihtoehto ja varata aika Timmasta.

Klassinen hieronta

Ehdottomasti universaalein valinta, joka rentouttaa lihaksia, vilkastuttaa niiden verenkiertoa ja lievittää kipuja. Loistava vaihtoehto kokonaisvaltaiselle kehon rentouttamiselle ja erinomainen tapa nauttia omasta ajasta säännöllisesti arjen keskellä. 
Klassista hierontaa on saatavilla 30–120 minuutin pituisina hoitokertoina.

Urheiluhieronta

Urheiletko tavoitteellisesti tai harrastatko jotakin tiettyä liikuntamuotoa useammin kuin kerran lomaviikossa? Urheiluhieronnassa käytetään samoja perusotteita kuin klassisessakin hieronnassa, mutta lisämausteen hoitoon tuo hierojan asiantuntijuus lajispesifeistä lihashuollon tarpeista.
Urheiluhierontaan voi varata 30–120 minuutin pituisia aikoja.

Kalevalainen jäsenkorjaus

Myös kalevalainen jäsenkorjaus voisi olla jotain, mistä olet tähän mennessä osannut vain unelmoida. EU-nimisuojatussa hoidossa käsitellään kehon pehmytkudoksia, kalvorakenteita ja niveliä kivuttomalla mobilisaatiotekniikalla.
Jalkapohjista päälakeen ulottuvalla jäsenkorjauksella voidaan hoitaa esimerkiksi erilaisia kiputiloja ja virheasentoja sekä hoitaa päänsärkyä tai migreeniä.
Yksittäisen hoitokerran kesto vaihtelee 75–120 minuutin välillä.

Rentouttava hieronta

Tuntuuko uhkaavasti siltä, että työasiat saattavat jäädä mielen päälle pyörimään alkavasta viikonlopusta tai lomasta huolimatta? Meidän vinkkimme on lähteä vapaa-ajan viettoon rentouttavan hieronnan kautta! Jos vastuut, luvut, tuuraukset ja aikataulut eivät jää vielä työpaikan tuulikaappiin, jäävät ne takuuvarmasti hierontapöydälle.
Valittavanasi on rentouttavan klassisen hieronnan lisäksi esimerkiksi kuumakivi-, bambu- tai vaikkapa aromahieronta – rentoutumisen keston päätät sinä, aikoja on varattavissa puolesta tunnista kahteen!
Joko valitsit seuraavan hierontapalvelusi? Nämä palvelut ja paljon lisää löydät Timmasta! Muistathan, että hierojat ja hierontoja tarjoavat liikkeet ovat aina valmiina auttamaan sinua juuri tarpeisiisi sopivan palvelun valitsemisessa.

Saattaisit pitää myös näistä: